Onks noloo jos laittaa kaupassa tavaraa jonkun muun koriin?

Julzu000

Onks noloo jos laittaa kaupassa tavaransa vahingossa jonkun muun koriin?

Aika perinteinen "noloa, mutta normaalia" -tapaus! Mulle on nimittäin ainakin käyny näin ihan tosi monta kertaa. Tavaran voi yrittää nappasta pois ennen kuin vieras huomaa (oon siinä joskus onnistunutkin), mutta yleensä kyllä vaan pahottelen tapahtunutta. Tässähän ei tavallaan oo mitään pahaa, ja molemmat voi ehkä vähän hyväntahtoisesti naureskella, että heh, kävipäs hassusti :D.

emppu14

onks noloo keppihevosella leikkiminen julkisilla paikoilla

Keppihevosilla leikkiminen ei oo noloa – kotioloissa. Mutta kaupungilla keppihevoset saattaa käyttäytyä arvaamattomasti... Kannattaa kattoa tää jakso!

salakuuntelia

Onks noloo salakuunnella kun joku puhuu

Salakuunteleminen on paitsi noloa, myös epäkohteliasta. Kaikki ei kuulu kaikille. Kannattaa siis pitää oma uteliaisuutensa kurissa, ja välttää salakuuntelemista.

At

Onks noloo leikkiä hiekkalaatikolla ja esittää pikku lasta vaikka on iso jo?

Pikkulapsen esittäminen (kun on jo iso) on usein vähän noloa ja typerää käytöstä. Sen sijaan voihan isommatkin lapset leikkiä hiekkalaatikolla ; )?

nallekarkki

Onks noloo lakata omat kynnet kaupassa kynsilakalla, joka on tarkoitettu testaukseen?

Se on kyllä noloa. Suosittelen sulle tätä jaksoa:

sinsku123

Onks noloo huutaa kaverin nimee ja sit huomaa et Se ei olukaa se

Käy mulle ihan super usein! Onhan se tosi noloa, mutta sattuu kaikille. Tätä on muuten myös testattu yhdessä jaksossa, löytyy ihan loppupuolelta: 

To 17.07.2014 @ 21:25Ronja

Onks noloo komennella?

Tää kuva on viime kuvauksista. Mulla on veikeä ilme! 

The boss 
Onks noloo komennella?

Hieno kysymys! Mä olen aikamoinen komentelija, joten tilanne on tuttu. Joskus voikin olla hyvä komentaa muita, mutta aina sitä ei kannata tehdä. Parasta on, jos asioista voi sopia yhdessä, ettei kenenkään tarvitse yksin komentaa. Etenkin kavereiden kanssa tämä toimii! Eli sanoisin, että on noloa olla komentelija KOKO AJAN, mutta ei ole noloa, jos on vain silloin tällöin. :) 

 voltti123 
onks noloo mennä kaverille ja arvostella sen tavaroita?

On. Ehdottomasti on. Kaverille tulee siitä tosi paha mieli!  

stalkkeri
onks noloo salakuvata? 

Joo. Salakuvaus on epäreilua toista kohtaan, koska hän ei tiedä tulleensa kuvatuksi. Salakuvausta ei saa tehdä!  

taitolustelijh
Onks noloo jos poika harrastaa taitoluistelua?

Ei missään nimessä. Taitoluistelua ja kaikkia muita urheilulajeja voivat harrastaa pojat ja tytöt.  

Tyttö 564655
Oot Ronja nätti :) 

Hei kiitos tosi paljon! 

aurinkoinen 
Onks noloo pukeutua kuin pojat? 

Ei ole. Ei ole olemassa poikien tai tyttöjen tyylejä, vaan jokaisella on oma vaatetyyli. 

Asiasanat: 

Onks noloo tönäistä kaveri uima-altaaseen tai laiturilta mereen?

Kuva kuvauksista:

Ronjaa aurinko häikäisee – mitäköhän mä teen :D?

bojoingg

Onks noloo jos menee hyppäämään kympistä mutta sit alkaa jänistää?

Hmm, kyllä se varmaan vähän nololta tuntuu. Mulle on kyl ainakin käyny niin, ja uskoisin, että aika monelle muullekin on käynyt. Eihän siinä muu auta, kun tulla alas ja jatkaa harjoituksia alemmilla tasoilla. Kyllä se kymppikin jossain vaiheessa alkaa tuntua sopivalta.

Mutta täähän on sellanen juttu, mitä me voitais oikeestaan testata myös ohjelmassa...

TyyppäXD

Onks noloo tönäistä kaveri uima-altaaseen tai laiturilta mereen?

On. Ehdottomasti. Oon todistanut muutamankin tapauksen, jossa joku on ihan "läpällä vaan" tönästy laiturilta mereen, ja mukana on menny muun muassa puhelin... Se ei oo kyllä kivaa, vaan ennen kaikkea noloa!

Aino

Onks noloo pelätä ukkosta?

Ukkosen pelkääminenhän on tosi yleistä, eikä siinä mun mielestä ainakaan oo mitään noloa. Jokainen pelkää jotakin, ja joillain pelon kohde nyt vaan sattuu olemaan ukkonen. Kannattaa muistaa, että niin tämän kuin muidenkin pelkojen kanssa hitaasti tapahtuva totutteleminen on paras keino päästä pelosta eroon!

Nellatääl

Onks noloo pieraista julkisilla paikoilla?
Onks noloo olla kiusattu?
Onks noloo jos alle 12 vuotias meikkaa?

No niin! Ensimmäiseen: on. Ehdottomasti. Piereskely kuuluu vessaan, ei julkisille paikoille.

Kiusaamisesta sitten. Kiusaaminen itsessään on noloa – siinä, että on kiusattu, ei ole mitään noloa. Koulukiusaaminen voi tehdä kouluarjesta tosi tukalaa, ja kannattaakin miettiä, keneltä vois saada apua sen loppumiseen. Oon itse ollu kiusattu, ja tiedän, ettei se lopu, ennen kuin siitä keskustellaan.

Meikkaaminen on vähän kinkkisempi juttu. Meikkaamisen aloittamisesta kannattaa keskustella vaikka vanhempien sisaruksien tai oman äidin kanssa – mitään yleistä sääntöä siihen, minkä ikäisenä voi/kannattaa ruveta meikkaamaan, ei ole. Toiset aloittavat melko nuorina, ja toiset eivät koskaan. Kannattaa kuitenkin muistaa, että ilman meikkiä iho hengittää paremmin – jos siis mitään tarvetta ei ole (eikä alle 12-vuotiailla varmaan ole), niin meikkaamista ei kyllä kannata turhaan aloittaa.

Onks noloo valehdella kaverille?

Selailin meidän Instagramia äsken. Kiitos kaikille tosi kivoista kommenteista – ne ja vihdoin esiin tullut aurinko piristää mun kesää älyttömästi! Tässä viel mun lempparikuva ehkä koko Onks noloo? -ohjelman historian ajalta! Ja vastauksena kysymyksiinne: kyllä, mä oon toi gorilla :D!

Sitten kysymyksiä ja vastauksia!

Uiuiuimui

Onks noloo jos on muka osaavinaan kaiken ?

Heh, tää on kyllä mulle supertuttua. Oon nimittäin aika usein se (ehkä ootte huomannu meidän ohjelmassakin?), joka on osaavinaan kaiken. Enkä kyllä oikeasti osaa KAIKKEA. Tai siis, tietysti osaan MELKEEN kaiken... ;). Onhan siinä vähän jotain noloa, mutta oon huomannu, että mitä vanhemmaks tulee, sitä vähemmän tajuaa osaavansa ja tietävänsä. Että tuo ongelma kyllä korjaantuu :D.

onni

onks noloo kiljua kokaajan?

Joillain ihmisillä on selvästi tapana kiljua toisia enemmän. Mun mielestä joskus on ihan OK kiljua – esimerkiks sillon, kun säikähtää. Tai käy Lintsillä jossain hurjassa laitteessa! Mutta jatkuva kiljuminen on kyllä aika rasittavaa, ja ehkä noloakin. Kaiken lisäks se ei todellakaan tee hyvää äänelle!

Hekuma

Onko noloa valehdella kaverille?

Lähtökohtasesti valehteleminen on paitsi noloa myös väärin. Mut mä luulen, että suurin osa meistä on joskus valehdellu kaverilleen. Kyllä mäkin oon. Nää on ehkä näitä juttuja, mitä tapahtuu kaikille. Eikä sille oikeen voi mitään.

elmi

Onks noloo jos isi ei saa hillopurkkia auki?

Ehkä vähän noloa, mut aika normaalia. Oon ite ainakin monesti ollu tilanteessa, jossa en saa hillopurkkia auki, vaikka oon luullu saavani... Noiden vaikeiden purkkien avaamiseen on monia kikkoja: kuuma vesi, pamautus oikeaan kohtaan, ja niin edelleen. Niitä kannattaa kokeilla, ja vinkata vaikka isillekin. Ei sitten synny noloja tilanteita sen enempää!

Ti 01.07.2014 @ 13:55Ronja

Onks noloo puhuu koko ajan poneista?


Tässä kuva viimekerran kuvauksista! Robert on tässä muikeen näköinen. Ja taustalla näkyy heppa, joka liittyi kuvattavaan kysymykseen... Jakso tulossa! 

papupata 
Onks noloo, jos puhuu kokoajan poneista, vaikka kaveri ei tiedä poneista mitään?

Oon ollut tässä tilanteessa itsekin heppahullu kun olen. Mun mielestä omista kiinnostuksenkohteista saa puhua, mutta ei loputtomiin. Jos kaveri ei tiedä hevosista ja ei ole erityisen kiinnostunut niistä, ei kannata loputtomiin aiheesta jauhaa. Jauhaminen ei ole varsinaisesti noloa, mutta aika tosi tylsää sun kaverille! 

kysymys
onks noloo jos lähettää tekstarin ja laittaa sen perään hulluna kysymys-tai huutomerkkejä?(esim. voitko kulkee???????? tai missä oot!!!!!!????? 

Hmm. Jos käyttää tosi paljon huutomerkkejä tai kysymysmerkkejä, lukija voi luulla että lähettäjällä on joku hätä. Kysymys "Missä oot???!!!" on aika hurja verrattuna simppeliin "Missä oot?" Eli mun mielestä kannattaa jättää ylettömät huuto- ja kysymysmerkit tilanteisiin, joissa niitä oikeasti tarvitaan. 

vihreä kataudesta
miks ronja sun pitää olaa niin kaunis ihan epistä! oon sun fani ja kade sellane!

Hah, voi ei! Ei kannata olla kade, mutta iso kiitos sulle kehuista! 

ketsuppi rules
Onks noloo huomautella kaveria vanhoista noloista asioista ja tilanteista?

Hieno kysymys! Nimittäin on. On todella kurjaa ja noloa, jos kaveri jatkuvasti nostaa esille jonkun vanhan moka. Vanhoja ei kannata kaivella, vaan antaa ihan reilusti vanhojen mokien olla. 

pelkuri
Onks noloo pelätä yksin kotona olemista? 

Ei ole. Ihmiset pelkää eri asioita, ja yksi yleisimmistä on olla yksin kotona. Sitä ei tarvitse hävetä, vaan voi ihan suoraan sanoa, että kotona olemin kauhistuttaa. 

Asiasanat: 
To 26.06.2014 @ 13:55Ronja

Onks noloo jos ei osaa uida?

Kuvattiin jaksoa "ons noloo olla pissis?" Aika hyvät poset! 


Mrkku 
Onks noloo tykätä jostain bändistä mistä kaverit ei tykkää ,mut ite tykkää? 

Ei ole. Musiikkimaku on täysin yksilöllistä, eikä siinä kannata kuunnella kaverien mielipiteitä. 

puupääpöllö
Onks noloo uida jos ei osaa?  

Ei ole. Pelkällä räiköinnillähän sitä oppii! Mulla on yksi kaveri, joka opetteli uimaan vasta 20v. eikä se ollut noloa, vaan tosi siistiä että se lopulta oppi! 

lilja agelikka lehtola 
onks noloo käytää toisen vaatteita? 

Ehei! Mä käytän mun ystävien ja mun äidin vaatteita ihan koko ajan. Ne tuo mukavaa vaihtelua omaan vaatevarastoon. Just tällä hetkellä mulla on päällä kaverin paita, mukana sen laukku ja aurinkolasit. Ja kaikki tosi makeita! 

LOL XD 
Onks noloo kun kaatuu rappusis ja kaikki näkee?

Onhan se. Kaatuminen on jo itsessään ikävää, ja kun todistajia on paljon, nolottaa varmasti. 

Erksukkainen
Onks noloo näsäviisastella? 

On. Ja todella ärsyttävää. En jaksa näsäviisaita ihmisiä ollenkaan!

550 
Onks noloo käyttää tietokonetta bussipysäkillä tai kauppakeskuksessa? 

Ei ole. Konetta voi käyttää missä haluaa, ja pikkutietokoneethan monella on jo älypuhelimessaan... Mutta noin yleisesti oon sitä mieltä että kannattaa keskittyä enemmän ympärillä oleviin ihmisiin kuin koneisiin ja puhelimiin. 

sokerihiiri 
Onks noloo rouskuttaa sipsejä bussissa? 

Öö, ei jos ei sotke! Se on noloa jos sun jälkeen jää rasvatahroja ja himmeä kasa sipsinpalasia.Mut jos syöt siististi niin musta se ei ole noloa.

Asiasanat: 

Sivut

Onks noloo

Onks noloo

Monet asiat tuntuvat nololta, mutta ovatko ne sitä oikeasti? Kysy meiltä, niin tiedät: onks noloo?  - Ronja ja Robert

Juontajat

Ronja
Poikatyttö, joka tykkää poneista. Nolo ainakin kerran viikossa.

Robert
Utelias ja hauska. Nolostuu pienistä tyhmistä jutuista.

Juontajat

Blogiarkisto

2014

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2013

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu