työ

Pe 21.10.2011 @ 14:54Eve Mantu - hämmentynyt tuleva mentori

Kadonnut sukupolvi

Suomeen on syntymässä kymmenien tuhansien nuorten kadonnut sukupolvi. Olen lupautunut mentoriksi yhdelle syrjäytymisvaarassa olevalle nuorelle vuodeksi. Helsingin Diakonissalaitos etsii tavallisia aikuisia sparraamaan ja jeesaamaan. Mitä mun nyt sitten oikein pitää tehdä ja mitä ihmettä mulla on muka annettavaa?
Ma 02.05.2011 @ 12:23Tuija Aalto

Sosiaalinen media siirtyy organisaatioiden strategiakeskusteluun

Tähän asti isoissakin organisaatioissa sosiaalisen median onnistumiset ovat olleet yksittäisen ihmisen aktiivisuuden ansiota, havaitsivat Antti Isokangas ja Petteri Kankkunen EVAn tilaamaa Suora yhteys -raporttia varten tekemissään haastatteluissa. Heidän mukaansa sosiaalinen media on hyvää vauhtia siirtymässä organisaatioiden strategiakeskusteluun.
Ma 20.12.2010 @ 16:26Mika Rahkonen

Ylen some-ohjeiden perusajatus: kannattaa miettiä, ennen kuin tekee

Saako Facebookissa olla työaikana? Onko sosiaaliseen mediaan pakko mennä, jos ei halua? Tällaiset kysymykset olivat päällimmäisinä, kun tieto Yleen valmistuneista sosiaalisen median ohjeista levisi. Ja sitten vielä kysytään, miksi ohjeet piti laatia. Ohjeita alettiin miettiä uutisten vastaavan päätoimittajan Atte Jääskeläisen pyynnöstä keskellä syksyä.

Sivut

Subscribe to RSS - työ