Avoin YLE

Ma 30.04.2012 @ 09:45Gunilla Ohls

Unelmien Yle? Kerro meille siitä!

Minkälainen on sinun unelmiesi Yle? Minkälainen yhteiskunnallinen rooli Ylellä sinun mielestäsi tulisi olla? Mihin toivot Yle jatkossa kayttävän rahasi? Miten Ylen pitäisi ottaa sinut huomioon? Avaamme verkossa kansalaiskeskustelun unelmien Ylestä ja toivomme, että saamme vastauksia mm. näihin kysymyksiin.

Mikael Jungner: Strategia, tarina ja paljon intohimoista tekemistä

YLE haluaa olla ainutlaatuinen. Siksi me tarvitsemme ainutlaatuisen strategian ja ainutlaatuisen tarinan. Mikä sitten tekee strategiasta ainutlaatuisen? Keskittyminen vahvuuksiin, joita muilla ei ole. Tai paremminkin: keskittyminen vahvuuksiin, joita muut eivät voi saavuttaa. YLEllä on mahdollisuus kolmeen strategiseen vahvuuteen.

98 % suomalaisista

...seuraa YLEn tv- tai radio-ohjelmaa tai nettiä joka viikko. Päivittäin YLEn palveluja käyttää 83 % suomalaisista. Yksi pitää uutisista, toinen urheilusta, kolmas kulttuurista. Katsotuimpia ohjelmia ovat Linnan juhlat, tv-uutiset, Euroviisut ja MM-jääkiekko tai muut isot urheilutapahtumat. Myös Avaralla luonnolla, Uutisvuodolla, Kotikadulla, Metsoloilla ja Pasilalla on faninsa.

Sivut

Subscribe to RSS - Avoin YLE